Mansfield

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Mansfield » Тестовый форум » Выборы 2020


Выборы 2020

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Вот слушаю новости и там с эти местными выборами в Украине только и говорят. И все так красиво рассказывают, что меня лично запутали и мне теперь сложно определится с выбором. Скажите у вас так же или нет.

0

2

Да уж все каналы говорят только о выборах. И все кандидаты так красиво дают обещания, что не удивительно, что вы тут запутались. Я даже думаю, что это делается специально, чтоб люди за них именно проголосовали.

0

3

ну так а что вы хотите всме каналы говорят только о выборах так как это их работа. а все кандидаты обещают так как хотят чтоб выбрали именно их. но это не всегда так бывает и все не могут победить.

0

4

Ага зараз дуже важлива тема це вибори до місцевої влади і всі новини часто про це зараз говорять. Але всі кандидати, так все розповідають, що не дивно, то що ви заплуталися за кого ж віддати свій такий важливий голос. І щоб вам все таки розібратися, і не помилитися є ось така https://www.centreua.org/vybory2020/kyiv/mer порівняльна таблиця. Яка як на мене дуже хороша і дійсно допомагає.

0

5

я не хожу на выборы

0

6

Завжди вважав, що знання - це сила. І в наш час, коли інформація обертається навколо нас, її якість та актуальність стають ключовими. Щодня нам потрібна нова інформація, щоб приймати відповідні рішення та бути в курсі подій. І ось тут інформаційний портал ZNAKI FM стає нашим вірним помічником. Цей портал забезпечує нам свіжими новинами з Міської ради Ужгорода https://znaki.fm/uk/teams/city-council-of-uzhgorod/ дозволяючи глибше розуміти місцеву політику та ініціативи. Що ще важливіше, ZNAKI FM допомагає нам не тільки слідкувати за новинами, але й взаємодіяти з ними, ділитися думками та висловлювати своє ставлення до того, що відбувається. Такий зв'язок із громадськістю та можливість бути поінформованим

0

7


Вы здесь » Mansfield » Тестовый форум » Выборы 2020